miercuri, 11 decembrie 2013

Sunt un om deosebit....

    "Uneori se întâmplă ca o persoană să mă trateze altfel decât merit... Și atunci mă trezesc brusc și îmi amintesc că sunt deosebit. De ce sunt deosebit? Pentru că sunt un om bun, onest, prietenos, cald și deschis. Pentru că nu pot relaționa fără să mă implic sufletește. Pentru că respect oamenii și încerc să le dăruiesc ceea ce am mai bun.
    Dar cu toate acestea, unii oameni nu mă tratează așa cum aș merita.
    Sunt conștient că relațiile între oameni au devenit o loterie... dar eu nu mă voi lăsa în seama norocului!           Pentru că eu nu cred în noroc. Și, atunci când oamenii nu mă tratează corect, mă retrag. Şi îmi amintesc că nu toţi oamenii îmi merită timpul şi inima. Nu am pretins să fiu tratat mereu cu prioritate, dar nici nu îmi place să fiu doar o opțiune.
    Mă respect prea mult pe mine, ca om, ca să uit vreo clipă că trebuie să fiu respectat, înțeles și iubit, cel puțin atât cât merit. Și știu foarte bine ce și cât mi se cuvine. Sunt un om realist şi nu am aşteptări absurde...
Nu voi permite nimănui să se joace cu sentimentele mele. De ce? Pentru că sunt deosebit. De aia. "

Un comentariu:

  1. Ce avem noi aici? Lume noua! Esti deosebit, da, asa ca mergi inainte cu TUPEU! DE ce? Pentru ca nu trebuie sa iti pese de nimeni si de nimic, tu sa fii bine!

    RăspundețiȘtergere