vineri, 21 ianuarie 2011

Dancing with the wind

       Fiecare om are o poveste. Ceva ce-l macina, ceva ce-l face fericit sau pur si simplu ceva pentru care traieste. Tocmai aceste povesti ne unesc si ne despart in acelasi timp.E drept ca dramele unora sunt povestile de zi cu zi ale altora sau ca dramele altora sunt filme de groaza pentru unii, dar eu nu ma refer la partea fizica a lucrurilor ci la impactul emotional pe care il are fiecare eveniment din viata noastra. 
      Acestea ne marcheaza pe viata de cele mai mult eori si ne schimba: in bine sau in rau. Situatii exceptionale ce necesita masuri speciale.Sunt momente in viata, chiar in fiecare zi, cand decizii trebuie luate, decizii care ne afecteaza viata mai departe. Si partea rea a vietii poate nu ar fi asta pentru ca in timp inveti sa iti accepti deciziile si greselile din trecut. In cel mai fericit caz poate nici nu ai regrete din punctul asta de vedere.
     Partea urata a vietii e atunci cand cei din jur iti influenteaza soarta, iar tu nu prea ai ce sa faci. E destul de greu uneori sa iti accepti propriile greseli; de ce ar trebui sa le accepti si pe ale altora?

Un comentariu:

  1. Pentru ca traiesti cu ei! Tu ai decis asta! Accepti sa imparti cu ei si bune si rele. Asa ca si greselile lor ti le asumi ca si cand ar fi ale tale....

    RăspundețiȘtergere