vineri, 21 ianuarie 2011

Victime colaterale.... ale crizei financiare



Copiii ai căror părinţi sunt şomeri nu sunt primiţi la o grădiniţă din Ploieşti, decât pe listele de rezervă. Discriminarea e făcută de conducerea instituţiei, care spune că se teme că nu-şi va mai putea recupera banii pentru alocaţia de hrană de la părinţii rămaşi fără venituri. 

Copiii de la gradiniţa Sfântul Mina din cartierul de Vest al Ploiestiului au devenit fără să vrea victime colaterale ale crizei financiare. La înscrierile pentru anul viitor, pe uşa instituţiei a fost pus un afiş care îi anunţa pe părinţi că dacă unul dintre ei se află in somaj, sau în concendiu de creşterea a copilului, nu le vor fi admise dosarele. 

Directoarea grădiniţiei sustine că este o măsură de protecţie, după ce anul trecut unitatea nu şi-a mai putut recupera banii pentru alocaţia zilnică de hrană de la unele familii rămase fără venituri. 

Inspectoratul şcolar a cerut explicaţii conducerii grădiniţei. Directoarea grădiniţei Safntul Mina s-a ales cu o mustrare din partea inspectoratului şi, pentru a nu se mai ajunge la interpretarea greşită a regulamentelor, au fost avertizaţi toţi managerii de gradiniţe din judeţul Prahova. 



                                                                                                                            Sursa: antena3.ro

Un comentariu:

  1. super tare blogul.eu te-am adaugat la prieteni.daca vrei si tu sa ma adaugi la prieteni chiar ar fi o mare placere pt mine.succes in continuare.

    RăspundețiȘtergere