duminică, 6 martie 2011

De ce iti scriu.....

    
     Daca te intrebi de ce iti spun aceste cuvinte in scris, raspunsul este pentru ca e una dintre cele mai frumoase forme de a da glas unor cuvinte si sentimente.
      Abia acum realizez ca tu ai fost mereu in preajma mea chiar si atunci cand nu ne cunoasteam, sau poate era suficient sa privesc in jurul meu, dar stiu ca fiecare lucru se intampla atunci cand este mai bine. Iar tu, mi-ai dat sansa sa realizez ca iubirea se gaseste mai aproape decat ne imaginam.
       Poate ar trebui sa nu astern aceste cuvinte pe foaie pentru ca magia se poate termina si nu doresc acest lucru....nu acum cand incep sa ma bucur de fiecare clipa si cand incep sa avansez pe drumul pe care tu mi l-ai deschis. Sau poate ca astfel e o forma de a pastra aceste clipe ce au trecut.  Indiferent care este motivul stiu doar ca .... TE IUBESC. Si uneori inima simte nevoia sa iti spun aceste cuvinte simple, insa cu cel mai special dar de a face persoana care plange sa zambeasca, de a alina durerea si de a te face sa simti ca apartini si tu unui suflet pereche.

    "Dragostea nu pune multe intrebari deoarece, daca incepem sa ne gandim, incepe sa ne fie frica, e o frica inexplicabila, nu poate fi exprimata prin cuvinte, de aceea nu intrebi, ci faci."
                                                                                       

2 comentarii:

  1. "Dragostea nu are nevoie de cuvinte insa cuvintele au nevoie intotdeauna de dragoste"

    RăspundețiȘtergere
  2. ma bucur ca ai revenit, ma bucur pentru taririle tale frumoase :)

    RăspundețiȘtergere