vineri, 10 decembrie 2010

OCHII - oglinda sufletului....


Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului sau ca ochii sunt nestematele sufletului…..Se spune ca ochii caprui fura inima oricui……ca ochii albastri ca seninul te imbata ca si vinul …..sau ca ochii verzi niciodata sa nu-i crezi……..

        Se spune ca persoanele ce au ochii caprui sunt deosebit de perseverente si fac totul pentru a obtine ceea ce isi doresc….Sunt persoane amabile, politetea mai intotdeauna e un princiupiu ce-l respecta cu strictete….Nu fug niciodata de responsabilitati …. Le place sa zambeasca si sa-i determine pe cei din jurul lor sa faca la fel….. Sunt incapatanati si orgoliosi, si rar renunta la convingerile lor. …..Se supara usor, dar le trece la fel de repede…. Cand sunt suparati sau tristi doresc liniste, sa fie singuri, pentru a se gandi….
       In ceea ce priveste relatiile, sunt persoane sincere si generoase. Le place sa intretina relatii de durata si nu isi pierd timpul cu relatii superficiale, de pe urma carora vor ramane doar amintiri si nimic altceva……se implica profund in relatii, le place sa faca persoana draga de langa ei sa se simta iubita …..
      Se spune ca persoanele cu ochii verzi sunt misterioase si deosebit de senzuale. Stiu sa flirteze si le este foarte usor sa seduca……sunt temperamentali si pasionali, cei cu ochi verzi vor reusi foarte usor sa ii atraga pe cei din jurul lor….   Se spune ca persoanele cu ochii albastri sunt alaturi de tine atunci cand lucrurile nu merg prea bine, te sprijina si au harul de a te determina sa razi cu pofta…….. persoanele cu ochi albastri au relatii de lunga durata….pentru ei familia si dragostea sunt foarte importante ….. Au tendinta de a fi blanzi, frumosi si saruta foarte bine.Dar pe de o parte, pot manipula foarte usor persoanele din jur, uneori se comporta ca si cum le stiu pe toate si Doamne fereste ca cineva sa ii contrazica, deoarece le place ca intotdeauna sa aiba dreptate.     
    

3 comentarii:

  1. Ochii nu mint niciodata, ei sunt cei care vorbesc fara sa aiba glas!Doar trebuie sa stii sa-i citesti.

    RăspundețiȘtergere
  2. He he! Mi-ar placea ca toate astea sa fie adevarate... Din pacate, totusi, caracterul unui om nu-l poti citi in culoarea ochilor. In plus, imi place sa cred ca fiecare om are cate un set diferit de caracteristici, astfel incat sa ne diferentiem unul de celalalt. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc mult .. site-ul acesta ma ajutat mult :)

    RăspundețiȘtergere