sâmbătă, 1 ianuarie 2011

Ganduri.... la inceput de an



      Cine mai tine socoteala gandurilor? Care sunt bune, triste..... Cine mai intocmeste acea lista in care adunam faptele pe anul care tocmai s-a incheiat si isi face planuri pentru cel care vine?      
     Care dintre noi mai bifeaza dorintele implinite si le subliniaza pe cele nerealizate? De cele mai multe ori, fiecare dintre noi ne bucuram ca a mai trecut inca un an, am scapat de greutatile anului trecut.... dar, cate sperante ne facem pentru noul an?
   
      "Si de unde vin cu adevarat gandurile oamenilor? Oamenii de stiinta au descoperit acum faptul ca creierul omului nu este locul de unde provin cu adevarat gandurile sale. Atunci de unde vin gandurile oamenilor? Toata lumea crede ca ele vin din ceea ce au invatat in societatea obisnuita si din propriul rationament. Dar nu se intampla asa. Atunci cand o persoana obisnuita se gandeste sa faca ceva, creierul sau de fapt nu a trecut printr-un lung proces de gandire.
      O multime de lucruri apar instantaneu si o multime de cuvinte ii vin pe limba. Atunci, de unde vin oare acele ganduri? Noi cultivatorii stim cu totii ca exista de fapt legaturi intre mintea unei persoane si factori dintr-o multime de dimensiuni diferite si atunci cand este vorba de lucruri majore, omul face lucruri sub controlul altor fiinte. El doar actioneaza aici in lumea umana. Asta este tot. Suprafata corpului uman, corpul format postnatal este cu adevarat nimic."


    Fiti voi insiva si nu va pierdeti in lumea asta grea. Urmati-va visele cu sufletul si nu cu capul. O sa reusiti in tot ceea ce faceti. Asa cum si eu voi reusi treptat sa-mi implinesc dorintele.

Un comentariu: