joi, 24 februarie 2011

Pentru TINE

          Astazi as vrea sa imi scriu sentimentele si sa-ti arat sufletel, ce importanta esti pentru mine. Ai aparut in viata mea intr-o zi in care nu mai stiam ce e iubirea pana sa mi-o arati tu. Putin cate putin m-ai lasat sa te cunosc si cel mai important... sa te iubesc. 
     Cand tu ai aparut in viata mea totul s-a schimbat. Pana atunci nu  stiam ce inseamna cu adevarat cuvantul "te iubesc". Tu m-ai invatat sa iubesc, mi-ai aratat ce inseamna iubirea si mi-ai incalzit sufletul cu dragostea ta. 
    Sunt zile in care mi se pare ca nimic nu-mi merge bine, ca as vrea mai mult, ca nu voi avea niciodata ce vreau acum si in clipa asta as da totul pentru o noapte. O noapte in care visele sa nu se mai sfarseasca, o noapte din care sa nu ma mai trezesc, o noapte in care sa nu ma gandesc ca va veni si o dimineata in care visul se va sfarsi si eu voi ramane ca Cenusareasa fara print, fara caleasca, fara vis...O noapte fara cuvinte, doar cu priviri, doar cu suflete. 
    Cuvintele sunt inselatoare si te tradeaza cand te astepti mai putin. De aceea nu le vreau, am nevoie doar de tacere, de liniste. O liniste in care singurele care vorbesc sunt sufletele. Ele nu pot minti, nu pot insela, sunt pure. M-as lasa cuprins in brate de un astfel de suflet care nu stie sa minta si m-as pierde intr-o lume ireala, doar pentru o noapte, doar pentru o clipa, doar pentru a simti ce n-am simtit niciodata. As uita ca dimineata, sufletul ia forma umana, deci inselatoare, si magia se risipeste. Mi-ar fi teama ca visul s-ar pierde in ceata noptii ce se sfarseste. Vreau doar o noapte,..o noapte si nici o zi...
   

7 comentarii:

  1. Cuvintele tale m-au dus cu gandul la o melodie http://www.youtube.com/watch?v=Xf6K9MowFp4
    La multi ani indragostitule!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Alin, vrei prea putin. O noapte e prea putin . :) Mult prea putin . ''Pentru a obtine maximul, tre' sa-ti doresti imposibilul '' :)

    RăspundețiȘtergere
  3. minunat.
    buna.
    mi-a placut cum ai zis ca vrei doar o noapte si nimic mai mult, de frica sa nu se sfarseasca magia.
    dragostea e magie bruta slefuita dupa oamenii si caracterele lor.
    pa.
    succes.
    imi place.
    ar fi frumos sa nu se sfarseasca aceasta iubire la care visezi.

    Poate ca am incurcat ordinea. Dar cel putin am spus ce am vrut sa spun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un suflet de poet!
    Norocoasa femeia care ti-a castigat gandurile.
    Sa fiti fericiti!

    RăspundețiȘtergere
  5. exista momente in care nu poti sa spui nimic, desi ai vrea !

    RăspundețiȘtergere
  6. traieste-ti zilele fierbinti ca si cum ar fi o continua noapte...

    RăspundețiȘtergere